Sunday, April 25, 2010

annual dinner 1



بسم الله الرحمن الرحيم

Assalamualaikum..
erm,,dah lama tak post pape kat blog nih,,macam la bz sangat ek..
alhamdulillah,, exm dah habis,,annual dinner pon dah tamat,, dah balik rumah dah pon,,
sampai2 rumah memang tido lar jawabnya...penat giler,,
walaupun bukan teman yg drive..huhu..

hari 2,,pergi annual dinner,,macam banyak sangat kenangannya..
bukan setakat yg hepi2,,yg sedih2 pon ada juga,,tapi buat teman seorang je jela..
buat teman2 lain maybe sedih sebab nak berpisah je kot..
juz nak letak gambar2 time kat sana je,,cerita disebalik tabir,,kita story lain kali..

21 april 2010...

semangat berkobar-kobar yerk semua..

hepi je semua..

dah mula dah aktivitinya..

sabar menunggu giliran..


fasilitator yg...ap ek????


barang amanah dah habis,,
kena gadai jam pulak..
dah sampai check point akhir,,
semua group bekerjasama pulak..

penat ke??
tapi happy,,xpe,,berbaloi ape..


alhamdulillah,,sampai jugak kat tiara..

pengarah program...

sahabat2ku..

lapaq eh,,xsempat2 nak bg teman amik gambar dulu..


masakan kampung pon ada daa~


p/s: erm,,macam tak sempat sangat nak bg post ni lagi panjang,,smbg lain kali,,
mula2 nak buat video,,tapi,,xyah lar,,

~owh,,ada 1 persoalan lar kat sini... kalau dalam majlis macam ni..kamera nak pakai mode apa yerk,,
sebab macam banyak gambar yg xlawa kalau pakai mode auto.last2 gune mode party indoor je...
tolong!!tolong!!tq..

6 sebut-sebut:

fitrijohari007 said...

bestnye makan2..hehe...ni dinner utk ape ni?tgk gamba cm blur je..kalo pakai flash ok sket kot...

miss s.e.r.e.n.i.t.y said...

pakai mode night kot..
hahaha~ x pandai sgt la teman..

Nur Izati said...

gnba ag? huhu~

azni_1405 said...

salam..

>>fitrijohari007
erm,,ni mkn2 utk majlis perpisahan la kira.sebab dah habis tamhidi.
erm,,yg ni pakai mode party, memang ada flash, walaupun cahayanya kat gambar tu macam tak guna flash.

>>tirah
heheh,,aku dah try guna dari dalam bilik hotel lagi.lawa gne mode party, tapi kena tgk tangan jugak kot.kak ju pon cakap mcm tu..

>>izati

sabaq naa~

>>to all
tx a lot atas respon yg diberikan.haha..skema tak ayat..

miss s.e.r.e.n.i.t.y said...

well

ikut skema Allah dan Rasul
:)

psst : singgah blog aku tu, jemput2 la memberi komen.. haha

azni_1405 said...

>miss serenity

IA.nanti aku g merayap kat selangor ek..kui2