Sunday, August 29, 2010

Bookfest @ Malaysia 2010

بسم الله الرحمن الحيم

Assalamualaikum wbt.

okeh, kali ni just nak inform je kepada sesiapa yang tak tahu.
mulai dari 4 hingga 12 September, akan diadakan Bookfest @ Malaysia 2010.
bookfest ni under Popular, kiranya, maybe lebih banyak buku2 cina. tapi buku bm, still lagi ada. bukan xdak langsung--> pernah pergi tahun lepas.

owh, tempatnya kat KLCC.

huhu,,sapa2 yg suka ngan buku ke, saja2 nak jalan2 cuci mata ka, pergilah ke sana. dah cuti sekolah@semester ni kan.
saja nak promote coz bila bercakap dengan kawan2 macam ramai sangat yg tak tahu.
alang2 tu, promote juga amalan membaca.hehe.

~sharing is caring~

wasalam.

~penat sungguh balik dari rumah halimah.

2 sebut-sebut:

little daie said...

tapi mesti nak pegi lg kan rumah
hlimah...^_^ jumpa kambing

azni_1405 said...

haah,,nanti biar nad pulak yg kejar ayam, angsa kejar nad. ble rakam..masuk blog tac.hehe...