Sunday, June 13, 2010

dapat course apa??

dengan nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang

Assalamualaikum wbt.

hype, dah lama rasanya tak menulis sesuatu disini. erm,,lama ke? tak pon sebenarnya.hehe,,saja je.

owh,cakap pasal course apa yang teman dapat, erm, buat masa ni, memang juz family je yang tau. huhu. nak buat surprise ke??
tak lah, kalau dah pekerja2 kat usim tu ada yg tau, tu bukan surprise pon namanya. betul tak??

tahniah la pada sahabat2 yang memang berjaya menempatkan diri dalam bidang yang kalian pinta. semoga kalian akan terus berusaha untuk mencapai cita2.

teman,,, alhamdulillah. course yang ditawarkan, sememangnya yang teman pilih untuk pilihan pertama hari tu. TAPI, masalahnya, haish,,erm,,sekarang ni macam tak tau pulak dah, dalam hati ni punyer citer. macam nak, macam tak nak.

erk,,tapi, dah submit dah yang untuk pengesahan tu. solat istikharah buat, tapi, rasanya macam tak dapat petunjuk lagi. tak tau kenapa. mungkin teman dok umah ni, hati pon makin kotor kot--->banyak tengok tv.

teman tau, Allah nak bagi petunjuk tak semestinya dalam tidur je. banyak cara. tapi yang selalunya teman dapat melalui gerak hati. atau, maybe teman yang tak perasan. sebab, abang teman pernah cakap, Allah bagi petunjuk tu, secara halus je. macam terdetik kat hati. kalau dapat cepat tangkap, dapat la. tapi,kalau kita lambat tangkap, maybe yang kita fikir2 lepas tu, dah dipengaruhi dengan syaitan kat hati kita. sebab tu, boleh datangnya perasaan ragu2.

kesimpulannya, teman dapat course apa?

huhu, intazir wa unzur jayyidan <----dialog masa berlakon arab dgn ustaz sanusi.ingat sampai kini.hehe.

tapi, hopefully, sahabat2 doakan teman juga supaya ditetapkan hati ini dengan keputusan yang telah dibuat.

trimas. wasalam.



3 sebut-sebut:

ZiErWa zAiNaL said...

semoga berjaya dlm ape jua bidang k..


kalau sudi komen la entry saya..
sedey

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

semoga dapat bidng yg diminati ...

jgn setengah jln dh lh..

hish2

azni_1405 said...

>>zierwa zainal

keyh,,tx.doakan saya yerk.

>>mapie

insya Allah.doakan saya.moga2 ditetapkan hati ni..

tq.