Tuesday, June 1, 2010

fAceboOk vs millatfacebook

dimulakan dengan nama Allah swt

Assalamualaikum. haish...nak cakap pasal fb ke??
xde la sangat sebenarnya..

FACEBOOK--->dalam group tutorial teman, cuma 2 orang je yg takde iaitu-->aina & aini.

then, aritu,,,baru jugak,,dlm akhir bulan 5 la.. ingatkan nak buat la,,tapi,,macam ragu2 pulak dalam ati ni,,,xbuat jugak,,kerja bertangguh.

TAPI..sehingga ke hari ini, teman tak buat pon, walaupon ramai yang invite teman.hehe..
dan hari ini,, bila on9 jerk,,tgk kat blog member2,, tertarik kat blog seorang sahabat teman ni..

terompah caring..

haha,,tengok la kalau berminat nak tau pasal apa..
kredit untuk beliau juga.hehe..

mungkin Allah saja memberatkan perasaan ni untuk membuka akaun sendiri di fb sebab dia nak tunjuk ada yang lebih baik dari itu..yang akan menghubungkan sebuah ikatan baru... mengeratkan ukhuwah persaudaraan.

alhamdulillah...

wasalam



2 sebut-sebut:

fitrijohari007 said...

skang fb kureng sket da...rmi yg deactivate..mase kat myspace ngan friendster xde lak sampai nak deactivate ni..huhu

berjaga-jaga dgn fenomena facebook..takut dijerat supaya mengadap benda tu je sepanjang masa..

azni_1405 said...

>>fitrijohari007

trimas atas ingatannya..
iA, xde la ngadap benda tu sepanjang masa,,kalau ada,,sembunyikan je notebook.haha

isk3,,ble caya ke??